Medlemskapet för ryttare söker betatestare!

Bli den bästa ryttar-versionen av dig själv


I medlemskapet för ryttare får du ett nytt fräscht träningsupplägg med 3 korta pass/vecka och mindsetövningar optimerat för ryttares behov. 

Tillgång till ett växande bibliotek med corepass, HIITpass, Cardiopass, pilatesinspirerade pass, mobilitetsövningar, receptbank, mindsetövningar och medlemsförmåner. Allt utformat efter dig som ryttare. 

Som betatestare är du först in i medlemskapet och som tack för att du tror på och är med och påverkar idén får du över 50% rabatt på månadsavgiften, för all framtid (tills du själv väljer att avsluta medlemskapet).

Läs mer längre ner..

Jag vill bli betatestare!
 
Trevligt att träffas,

Mitt namn är Cindy

Osteopat, PT, kostrådgivare och Master Health Coach med över 16 års erfarenhet av att jobba med ryttare och hästar. I medlemsskapet vill jag hjälpa dig som vill:

 • Ha en bättre sits
 • Bli liksidigare
 • Få bra kroppskontroll
 • Få bra koll på ditt mindset, som stress, nervositet, självförtroende mm
 • Äta för prestation och hälsa
 • Utvecklas som ryttare och människa
 • Bli den bästa ryttaren du kan bli för din häst

 

Upplägget är gjort med hänsyn till hur mycket tid det tar att ha häst och är gjort för maximal effekt på kortast möjliga tidsåtgång. Du kan anpassa hur mycket tid det tar efter dina förutsättningar.

Fördelarna för dig som blir betatestare


Jag vet hur tidskrävande ridsporten är och det är lätt att prioritera bort sig själv.  Känslan är ofta att man inte hinner eller orkar ta tag i sig själv. Med ett tydligt upplägg som i medlemskapet blir det enklare än du tror att ta en enkel väg mot att bli en bättre ryttare, både fysiskt och mentalt.

Syftet med medlemskapet är att göra alla aspekter av hälsa så lättillgängliga och simpla som möjligt för ryttare. Det ska vara enkelt att må bra.  Allt som skapas här genomsyras av att det ska vara effektivt och tidsmässigt görbart. 

Som betatestare är du den första att stiga in i vårt medlemskap till ett mycket förmånligt pris, som fortfarande är under utveckling. Din åsikt och feedback som betatestare är ovärderlig för mig, eftersom det är för dig jag skapat detta medlemskap från grunden.

Med andra ord får du vara med och påverka varje aspekt av medlemskapet - allt från utseendet på hemsidan till hur träningspassen ska utformas till vilket material som över huvudtaget ska finnas att tillgå. 

Vi jobbar ständigt med att kunna ge dig förmåner som medlem, t.ex. medlemsrabatt i olika ridsportsbutiker, terapeuter, mm. så håll utkik efter det

Var med och påverka som betatestare

Det här erbjuder vi dig:

 • Som betatestare får du över 50% rabatt på ordinarie pris för all framtid (tills du säger upp medlemskapet)
 • Vid första inloggning har du tillgång till träningspass, en växande receptbank och mindset-övningar
 • Fr.o.m Måndag 15 Januari släpps det första träningsupplägget med 3 pass i veckan. Därefter släpps ett helt nytt träningsprogram första måndagen i månaden varje månad.  
 • Passen kan göras vart som helst och är anpassade för att ge ryttare maximal utdelning på hästryggen
 • Tillgång till ett växande bibliotek där du får fri tillgång till träningspass av varierande intensitet, mindset inom olika ämnen, som t.ex. stresshantering, receptbank, kunskapsbank med quizzar.
 • Medlemsförmåner, vi letar ständigt efter företag som vill erbjuda dig som medlem här rabatter eller erbjudanden
 • Live Q&As och livesändningar med ämnen inom kost, träning, mindset med möjlighet att få svar på dina frågor
Jag vill bli betatestare!