Välkommen till Creative Fitness Sweden och Cindy Jönsson!

 

Med över 16 års erfarenhet som osteopat med fokus på hästar och ryttare, har jag haft äran att stödja hela teamet – från fyrbenta vänner till deras skickliga ryttare. Min passion sträcker sig bortom enbart behandling och sträcker sig in i världen av personlig träning och kost, där jag inte bara stärker kroppar utan förändrar liv.

Om Mig:

Genom att kombinera expertisen från min osteopatiska bakgrund med mina insikter som personlig tränare och kostrådgivare, har jag sett väldigt fina resultat hos både häst och ryttare. Att bli certifierad som Master Health Coach i höstas har fördjupat min förståelse för holistisk hälsa och stärkt min förmåga att guida dig till ditt bästa jag.

Min Mission:

Min passion är att skapa en förändring som sträcker sig bortom behandlingsbänken. Jag strävar efter att inte bara lindra besvär utan att förbättra och optimera hälsa och prestation för varje individ jag har äran att arbeta med. Min övertygelse är att en balanserad kropp och ett medvetet sinne är nyckeln till att nå sin fulla potential.

Hur Jag Kan Hjälpa Dig:

Oavsett om du är ryttare som strävar efter att förbättra din prestation i sadeln, en hästägare som vill optimera din fyrbenta väns välmående eller en individ som strävar efter holistisk hälsa och balans, är jag här för att guida dig på din resa mot välbefinnande.

Tack för att du tar dig tiden att utforska möjligheterna till en förbättrad hälsa och prestation. Jag ser fram emot att vara en del av din väg mot välmående.

Varmt välkommen, Cindy

 

 

Mer..


 

Min egen historia till hälsa har varit upp och nergångar. Tampas som så många andra med hypotyreos men mår riktigt bra nu. Hade ryggskott stup i kvarten tills jag la om kosten och började träna ordentligt runt 2011. 

Med häst är jag dressyrryttare men ställs ett hinder fram kommer ponnyungen i mig fram! Träningen och processen med hästen är roligare än tävling för mig, är jag på en tävling så tittar jag hellre på framridningen än själva tävlingen.

Utbildningar

  • Osteopat(DO), Skandinaviska Osteopathögskolan 2002-2007
  • Akupunktör, Akupunkturakademin  1999-2002
  • Biodynamic. 2007-2015
  • 2023 Master Health Coach, Precision Nutrition
  • 2021  Cert. kostrådgivare - SAFE Education
  • 2021 Cert. personlig tränare - SAFE Education
  • 2018 Cert. Kiropraktor på häst och hund - Backbone i Tyskland

Pågående:

GGS-1 (Womens Coaching)

 

     

Är du redo att ta tag i din hälsa?För dig som vill göra varaktiga förändringar för livet men inte riktigt vet hur - dig vill jag hjälpa!