Cindy heter jag, specialiserad på häst & ryttare

 

Att ta hand om sin häst är självklart men hur tar du hand om dig själv?

Jag kan slå vad om att du ger din häst analyserat hö men hur är det med det du äter? Begär du att få näringsanalys på potatisen när du är i mataffären? Potatisarna odlas ju faktiskt på olika åkrar och dessutom olika delar av landet.

Well well, så långt behöver du inte gå för att äta bra men jag gissar på att det kan finnas förbättringspotential. Och vet du? Hur du äter KOMMER att påverka hur dina ridpass blir. Orken, koncentrationen, humöret, energi och din avsuttna träning kommer bli effektivare om du äter tillräckligt av bra råvaror. Hur du hanterar din egen kropp KOMMER att påverka dina ridpass. För tränar avsuttet gör du väl?  Har ett noggrant planerat träningsupplägg anpassat för att optimera dig på hästryggen? Eller?

Jag gillar skarpt att blanda allvar med humor, har jobbat med hästar och ryttare i 16 år och har samlat på mig en kunskap eller två. 

 

 

Mer..


 

Min egen historia till hälsa har varit upp och nergångar. Tampas som så många andra med hypotyreos men mår riktigt bra nu. Hade ryggskott stup i kvarten tills jag la om kosten och började träna ordentligt runt 2011. 

Med häst är jag dressyrryttare men ställs ett hinder fram kommer ponnyungen i mig fram! Träningen och processen med hästen är roligare än tävling för mig, är jag på en tävling så tittar jag hellre på framridningen än själva tävlingen.

Utbildningar

  • Osteopat(DO), Skandinaviska Osteopathögskolan 2002-2007
  • Akupunktör, Akupunkturakademin  1999-2002
  • Biodynamic. 2007-2015
  • 2021  Cert. kostrådgivare - SAFE Education
  • 2021 Cert. personlig tränare - SAFE Education
  • 2018 Cert. Kiropraktor på häst och hund - Backbone i Tyskland

Pågående:

  •  Master Health Coach, Precision Nutrition

 

     

Är du redo att ta tag i din hälsa?För dig som vill göra varaktiga förändringar för livet men inte riktigt vet hur - dig vill jag hjälpa!