Du som vill ha hjälp av mig personligen kontaktar mig:

HÄR

Du kan känna dig trygg i det träningsupplägg du får av mig

När du fått ditt Personliga träningsupplägg av mig vill jag att du ska känna att det verkligen är lagom hårt, anpassat utifrån din tidstillgång och utifrån vart du är idag.

Det finns flera varianter att träna med mig:

  • Du tränar med mig personligen med ditt egna valda pass. det kan vara att du vill ha hjälp att hitta rätt teknik, eller någon övning gör ont osv. Vi ses på gymmet.
  • Du tränar med mig personligen med ett pass jag har satt ihop inför passet. Här ses vi också på gymmet.
  • Du kör hybridträning, dvs jag skapar ett träningsprogram anpassat till dina mål som du  kör på egen hand kombinerat med att vi ses när du vill och kör PT pass på gymmet. Jag kommer kunna följa dig genom min app du som har tillgång till och där kan vi kommunicera när det behövs också. Det bästa av två världar!

Kost & PT Paket - Online

Du får ett helt personligt upplägg som utgår från ditt nuläge och tar dig mot dina uppställda mål. Jag är med dig hela vägen och gör justeringar när det behövs. Nytt träningsprogram var 4-6 vecka, incheckning 1 gång i veckan, ställ frågor när du vill måndag till fredag. Beräknade recept och du kan skapa inköpslista utifrån de recept du väljer. Allt i en app, jag ser fram emot att få jobba med dig!

  4 MÅNADER

KOST
 PRIS: 1499kr/mån

 4 MÅNADER

 KOST & TRÄNING
PRIS 1899kr/mån

4 MÅNADER 

TRÄNING
1499kr/mån

6 MÅNADER

KOST
PRIS 1299kr/mån

6 MÅNADER

KOST & TRÄNING
PRIS 1599kr/mån

6 MÅNADER

TRÄNING
PRIS 1299kr/mån

Livsstil

Som Mastercoach kan jag hjälpa dig att bygga vanor som ändrar ditt liv i den riktning du vill. Här ändrar vi på små saker som blir nya dagliga vanor som så småningom blir din nya livsstil. Är du trött på att misslyckas med "ny kropp på 30 dagar stilen" så kan det här vara hjälpen du behöver.

Vi utgår från dig och din nuvarande livsstil och jobbar därifrån. Hör av dig för en konsultation för mer information, konsultationen är kostnadsfri.